HavExpo går digitalt mars 2021- fysisk messe i mai 2022

HavExpo 2020 ble utsatt til 23. – 24. mars 2021, men vi ser nå at det ikke er realistisk å kunne gjennomføre dette som et fysisk arrangment med opp mot 10 – 12.000 besøkende med antatte smittevernregler på det tidspunktet.

Styret i HavExpo har derfor besluttet å planlegge HavExpo 2020 gjennomført som en digital messe i mars 2021, på allerede fastsatt dato. Den digitale løsningen vil bli presentert for alle utstillere i en separat e-post i løpet av neste uke, og inneholder plattform for videopresentasjon, produktinformasjon, live chat, live video og andre spennende løsninger. Det vil bli lagt vekt på å gjennomføre et omfattende webinarprogram for å gjøre arrangementet interessant for flest mulig. Selv om vi aller helst ville ha gjennomført alt som planlagt, må vi dessverre gjøre det beste vi kan ut fra de rammevilkårene covid19 og smitteverntiltak setter i nær fremtid. Vi tar del i den dugnaden det er å stoppe smittespredningen slik at livet for oss alle kan normalisere seg så mye som mulig så raskt som mulig. 

Se informasjon om den digitale messen og meld deg på her.

Vi ser frem til å avholde neste HavExpo  10. og 11. mai 2022 i fullversjon.

Hva betyr dette for meg som påmeldt utstiller?

Som påmeldt utstiller kan man fritt velge å kansellere, delta på HavExpo 2020 Digital den 23.03.21, eller HavExpo 2022 den 10.05.22. Alle utstillere er fakturert registreringsavgift. Denne er ikke refunderbar, men kan velges å benyttes til HavExpo 2020 Digital i mars 2021, eller til HavExpo 2022. Standleie for HavExpo 2020 blir ikke fakturert. 

Andre nyheter

HAV
EXPO