HavExpo 2022 – effektiv messe med publikumsappell

Det er stor interesse for neste års storsatsning i fisk- og oppdrettsnæringen. HavExpo skal arrangeres for første gang i Bergen i mai 2022 og allerede nå er det nesten fullt med utstillere.

HavExpo arrangeres for første gang på Sotra like ved Bergen i mai 2022 og vil allerede fra første året være en messe som tiltrekker seg store deler av den norske fiske- og oppdrettsnæringen.
Messen vil favne om både oppdrett og havfiske. Dermed vil den være første messen i Norge som bl.a. samler alle fellesressursene i næringene for både utstillere, besøkende og foredragsholdere.
HavExpo tar mål av seg til å bli et av de største samlingspunktene i næringene allerede fra første året, og arrangeres i Straume Idrettspark i Øygarden kommune.

Fisk i sin videste forstand er en av Norges viktigste næringer med en verdiskapning på nærmere 100 milliarder kroner. HavExpo vil samle hele leverandørindustrien til fiskeri og oppdrett under «samme tak». Dette vil gi synergier for begge bransjene hvor bl.a. teknologisk nyvinning og idèskapning kan skje på tvers.

HavExpo skal være den effektive messen som skaper forretning for både utstillere og besøkende.

Dette gjør at vi gjennomfører messen på 2 effektive dager, hvor fokuset vårt er å tilrettelegge for at alle parter lett skal kunne finne hverandre, gjennomføre presentasjoner og kjøre korte møter med «speed-dating» i samarbeid med NCE Seafood og GCE Ocean Technology.

Andre nyheter

HAV
EXPO