Nærmer seg utsolgt!

HavExpo har virkelig truffet med konseptet sitt og responsen i markedet har vore veldig god. Med fire måneder til messestart er det nesten ikke plasser igjen på parketten.

Det er som vanlig stor pågang på telefonen hos messesjef Vidar Onarheim. – Vi har noen få plassar igjen nå, men vi merkar at pågangen har tatt seg opp igjen etter en litt roligere periode før og under jul. Vi merka nok effekten av en litt hard nedstenging i jula vi også. Da stoppa det litt opp, men nå er det relativt korte intervaller mellom telefonene ja, ler Onarheim.

Vidar Onarheim er svært fornøyd med responsen i markedet. – Det betyr vel at vi har truffet  godt. Tilbakemeldingene har vært at HavExpo er et velkomment supplement til andre messer og konferanser. Bransjen er i stadig vekst og den bølga som en er i, den fortsetter å vokse. Vi tenker vi har truffet godt på den bølgekanten. Bransjen er fremdeles i en rivende utvikling og kanskje spesielt på leverandørsida så er det utrolig mye spennende som skjer. Jeg tror folk får oppleve mange helt nye selskap og mange nye innovasjoner på årets HavExpo. Det blir utrolig interessant å se det aller siste fra bransjen.

– Vi regner vel egentlig med å være fullbooka mot slutten av måneden, så det er bare å hive seg rundt om en vil ha plass, forteller Onarheim.

 

Seint ute og vil ha standplass på HavExpo 2022? Bestill standplass her. 

Andre nyheter

HAV
EXPO