Konferanse-programmet slippes snart

Konferanse

På HavExpo vil du få det siste nye fra bransjen og en sniktitt på konferanseprogrammet holder også det løftet.

En usedvanlig kompetent programkomite er i gang med arbeidet med å snekre sammen et spennende program som det bare er å glede seg til. Konferansene blir delt opp i to hovdområder, nemlig Nytt fra forskning og forvaltning, og Innovasjon og teknologi. Hele programmet blir lagt ut første mars, så inntil da får vi smøre oss med tålmodighet.

Programkomiteen for Nytt fra forskning og forvaltning består av Mari Moren, Nofima, Fiona Provan, NORCE, Rune Waagbø, Havforskningsinstituttet, Solveig Holm, NCE Seafood Innovation, Tore Hovland og Tor Solberg, AqKva.

Programkomiteen for Innovasjon og utvikling består av Dan Christensen og Vidar Onarheim fra HavExpo, og Tor Solberg og Kjell Arne Møklebust fra AqKva.

 

Deltakelse på konferansene er inkludert i inngangsbilletten til HavExpo.

Påmelding til HavExpo finner du her.

Andre nyheter

HAV
EXPO