Ta sjøveien til HavExpo

Det er enkelt å ta seg til og fra hoteller og messeområdet under HavExpo. Shuttlebussene går fra morgen til kveld, men hvorfor ikke ta sjøveien? 

Vil du gjøre reisen til messeområdet til en ekstra opplevelse? Da kan du ta hurtigbåt direkte fra Dreggekaien ved Radisson Bryggen til Brattholmen kai.  Det er satt opp to rundturer hver dag under messen, med avgang fra Bergen klokken 9 og 10, og retur fra messeområdet/Sotra klokken 17 og 18. Det er begrenset med plasser, derfor er det viktig å forhåndsbestille. Båtturen tar en halvtime, og det er skjenkebevilling om bord. Dette er en flott sjøreise som bør oppleves!

Shuttlebussene

HavExpo har egne busser som går til flyplassen, togstasjonen og de mest brukte hotellene i Bergen. Shuttlebussene er gratis, og går mellom klokken 8 og 18 alle messedagene. På formiddagen går bussene hvert femte minutt, mens de går hvert tiende minutt resten av dagen. Turen mellom Bergen sentrum og messeområdet tar 15-20 minutter.

Fra flyplassen

Det er enkelt å reise videre hvis du ankommer Bergen med fly. HavExpo har egen informasjonsdesk på ankomst innland, og shuttlebussene våre kjører omtrent hvert 15. minutt til messeområdet på Sotra. Bussturen tar ca. 25 minutter, og det er avgang fra perrong C11 på Flesland. Du får samme service når du skal tilbake til flyplassen.

Fra togstasjonen

Bergensbanen er en opplevelse i seg selv, og når du ankommer Bergen togstasjon er det en kort spasertur på 2-3 minutter til Bystasjonen. Herfra går det shuttlebusser til HavExpo omtrent hvert 10. minutt. Turen tar ca. 20 minutter. 

Med egen bil

Vi anbefaler å benytte shuttlebussene framfor egen bil til messen.

Om du kjører selv så har vi tilrettelagt for parkering i Kystbygarasjen. Herfra går det shuttlebusser kontinuerlig til/fra HavExpo – ca. 3 minutters busstur.

Det er ikke mulig å parkere ved messeområdet!

Andre nyheter

HAV
EXPO