Møteplasser under messen

Det å treffe kunder, kollegaer og kontakter i en uformell setting er en viktig del av messen. HavExpo byr på mange sosial treffsteder.

Midt i hjertet av Bergen ligger Vaskerelven, som blir omgjort til møteplass for HavExpo- delegater. Med rundt 20 barer og restauranter har området mer enn nok plass til messedeltakerne. Samtidig er Vaskerelven så kompakt at det oppleves som en egen by i byen. Her treffer du garantert andre fra bransjen i uformelle og trivelige omgivelser.

En fin oversikt over alle dei mange møteplassane i Bergen by finner du her: https://maps.visitbergen.com/journey/50db4f28-9894-11ec-9eda-02865da2f174/default

Gallamiddag

Den 10. mai inviterer vi messedeltakerne til storslått gallamiddag på Quality Hotel Edvard Grieg. Rune Andersen er konferansier, og står for underholdningen sammen med Espen Beranek Holm. Det serveres 4-retters middag og det blir utdeling av Velferdsprisen 2022. 

Messebyen Bergen

Bergen er en fantastisk messeby, som inviterer til gode opplevelser. Ta gjerne en tur langs Bryggen og på Fisketorget, som har vært et sentralt møtested siden 1200-tallet. I Bergen sentrum er det et stort utvalg restauranter, mange med dagsfersk sjømat på menyen. Du finner alle type butikker, fra store kjeder til spennende nisjebutikker. Vil du bevege deg litt ekstra mellom messe og middag, ligger sju fjell og venter. Du kan for eksempel gå til fots eller ta taubanen opp til Ulriken, Bergens høyest fjell. Fløybanen er lett tilgjengelig fra sentrum, og vel oppe venter flott utsikt og fine turløyper.

Andre nyheter

HAV
EXPO