Banebrytende teknologi

Schneider Electric og AVEVA Select Scandinavia er spesialister innen automatisering og energieffektive løsninger, og kommer til HavExpo med neste generasjons kontrollrom-løsninger.

De to selskapene har et langvarig partnerskap, og kombinerer energistyrings- og automasjonsverktøy med ledende industriprogramvare. På HavExpo viser de frem ny digitalteknologi, som gir effektivisering i akvakultur-bransjen.

Riktig informasjon

Med nye måter å vise skjermbilder på blir viktig og riktig informasjon tilpasset brukerens ønsker.     Det gir bedre operatørstøtte, driftseffektivitet, fleksibilitet og bærekraft. Det er lagt opp til at det kan gjøres trinnvise forbedringer gjennom hele anleggets levetid. 

Besøk Schneider Electric og AVEVA Select Scandinavia på stand A473.  

Alternative energikilder i landbasert oppdrett er for øvrig tema på  foredrag 10. mai kl. 11.40. Foredraget varer ca. 15 minutter, og John Hjelset i Schneider Electric forteller om mulighetene til innfasing og styring av alternative energikilder etter tilgjengelighet, lønnsomhet og behov.  Få med deg vårt innlegg «Alternative energikilder i landbasert oppdrett» under konferansen i Hall D / Sal D1.

Andre nyheter

HAV
EXPO