– En utelukkende positiv opplevelse 

Njål Tvedt Scale AQ på HavExpo 2022

– En utelukkende positiv opplevelse, og kjekt å endelig komme i gang, det sier Njål Tvedt, regionsjef Sør for Scale AQ, om dag en av HavExpo.

Alt har egentlig fungert veldig godt. En kunne jo forvente litt barnesykdommer siden det er første gang, men det har jeg ikke sett noe til. Parkering, registrering og alt det praktiske har går smertefritt.


– Vi har hatt bra med besøk, med masse gode leads. Og det er jo tross alt viktig, at det er masse oppdrettere til stede, ikke bare leverandører.

– Messa har en veldig fin plassering. Vi tenker jo på Bergen som havbruket sin hovedstad, og det føles veldig naturlig at Bergen skal ha en slik messe. Så bare skryt herifra. Vi har allerede begynt å planlegge neste HavExpo, avslutter en fornøyd  Njål Tvedt. 

Andre nyheter

HAV
EXPO