– Dette må bli permanent!

Jarle Ragnhildstveit Lift Up Framo

Det var hektisk aktivitet på Framo og LiftUp sin stand, når vi slo av en prat med produktansvarlig, Jarle Ragnhildstveit. 

– Det har vært et ekstremt trøkk hele dagen. Vi har knapt hatt tid til alle som har vært innom. Det har vært helt topp for oss med tanke på å få vist fram hva vi leverer. Her får vi både de som skal bruke utstyret og beslutningstakerene inn på standen samtidig. Det blir veldig «hands on» når vi kommer så tett på brukerne. Vi får vist fram produktene våre på en utmerket måte.

– Her er det besøk fra hele landet og det virker som denne messen er veldig velkommen. Jeg kommer akkurat fra en messe i Skottland sist uke, og jeg kan bare si at fasilitetene her er fantastiske. Det er så god service her og så mye folk som er her for å hjelpe og bistå oss. 

– Vi kan ikke annet enn å applaudere. Dette har vært fantastisk for oss. HavExpo må bare bli permanent, sier en entusiastisk Ragnhildstveit. 

Andre nyheter

HAV
EXPO