Logo Farge2019 20

HavExpo 2024 – en oppsummering

Årets messe er nå pakket sammen, og vi kan se tilbake på noen svært hektiske dager på Sotra. Det ble satt rekord i både antall besøkende og antall soltimer, noe vi tydelig kunne se rundt lunsjtider på ute-serveringen.
Vi håper våre utstillere og besøkende har hatt noen nyttige, verdifulle og ikke minst lønnsomme messedager.

Mange av årets fri- og helligdager havnet i starten på mai i 2024, noe som gjorde at messeuken ville få en fridag i starten eller slutten av uken uansett hvilken uke messen ble lagt til. Vi var derfor litt spent på om dette ville gi utslag på antall besøkende til messen, men selv om vi (som forventet) fikk en noe roligere 3.dag enn i 2022 så ble det besøksrekord!

Målet var 15.000 besøkende, så med 14.700 totalt på disse tre dagene så er vi som messearrangør godt fornøyd. Besøkstallet fordelte seg slik;

Mandag   4.153
Tirsdag    7.467
Onsdag   3.132

HavExpo 2024 ble offisielt åpnet av statssekretær Even Sagebakken og fylkesordfører Jon Askeland.

Deretter gikk konferansene slag-i-slag hvert 15. minutt gjennom hele mandagen og tirsdagen i hall C og D.

Mange av årets utstillere brukte både tid og ressurser på å bygge flotte, inspirerende og innbydende stands. Stingray sitt 2-etasjers bygg ble ett flott blikkfang, og sammen med mange andre flotte stands så er vi sikker på at dette gir inspirasjon til både besøkende og andre utstillere.

Med ett nydelig mandags-vær så ble det en fin dag å nyte en utendørs lunsj, og ikke minst en god hamburger på kveldens barbeque fest.

Etterpå gikk turen til Zachariasbryggen, som for anledningen var døpt om til Havbryggen…. 

Vi vil gjerne få rette en stor takk til alle våre utstillere for å ha vært med på å gjøre HavExpo til bransjen kanskje beste og mest verdifulle møteplass – og vi gleder oss allerede til å møte dere igjen i 2026.

Andre nyheter