Transport

Det skal være enkelt å komme til HavExpo. Vi har derfor satt opp gratis shuttlebusser fra flyplassen, togstasjonen og alle de mest brukte hotellene – inkludert Edvard Grieg hotell på Sandsli.
Shuttlebussene er gratis, og kjører deg helt til døren.

Bussene går fra 08:00 til 18:00 alle 3 messedagene, og på formiddagen er det nokså tett med avganger. Om en buss er full så skal du ikke fortvile – det er bare noen minutter til neste buss, og våre vakter sørger for tilleggsbusser om det til tider skulle bli ekstra mange reisende.

Om du vil forsøke en annen variant så har vi også satt opp 2 avganger med hurtigbåt direkte fra Bradbenken (v/Radisson bryggen) og direkte til Brattholmen kai. Dette er en flott sjøreise som bør oppleves.

Om kort tid kan du på denne siden laste ned vår App som viser alle bussavgangene.

Ta sjøveien til HavExpo

Vil du gjøre reisen til messeområdet til en ekstra opplevelse? Da kan du ta hurtigbåt direkte fra Dreggekaien ved Radisson Bryggen til Brattholmen kai.  Dette er en flott sjøreise som bør oppleves!

Maks kapasitet 120 personar så her må du være tidlig ute.

Avgang fra Bryggen: kl 09.00 / 10.00

Retur fra messeområdet/Sotra: kl 16.30 / 17.30

Båtturen tar 30 minutter og turen må forhåndsbestilles. 
Det er skjenkebevilling ombord.

Fra flyplassen

Det er enkelt å reise videre hvis du ankommer Bergen med fly. 

HavExpo har egen informasjonsdesk på ankomst innland, og shuttlebussene våre kjører omtrent hvert 15. minutt til messeområdet på Sotra. Bussturen tar ca. 25 minutter, og det er avgang fra perrong C11 på Flesland. 

Du får samme service når du skal tilbake til flyplassen.

 

Fra togstasjonen

Bergensbanen er en opplevelse i seg selv, og når du ankommer Bergen togstasjon så er det en kort spasertur på 2-3 minutter til Bystasjonen. Herfra kjører det shuttlebusser til HavExpo ca. hvert 10.minutt. 
Turen tar ca. 20 minutter. 

Fra Bergen sentrum med buss

HavExpo har egne busser som går til flyplassen, togstasjonen og de mest brukte hotellene i Bergen. Shuttlebussene er gratis, og går mellom klokken 8 og 18 alle messedagene. 

På formiddagen går bussene hvert femte minutt, mens de går hvert tiende minutt resten av dagen. Turen mellom Bergen sentrum og messeområdet tar 15-20 minutter

Med egen bil

Vi anbefaler å benytte shuttlebussene framfor egen bil til messen.

Om du kjører selv så har vi tilrettelagt for parkering i Kystbygarasjen. Herfra går det shuttlebusser kontinuerlig til/fra HavExpo – ca. 3 minutters busstur.

Det er ikke mulig å parkere ved messeområdet!

HAV
EXPO