Logo Farge2019 20

Tre måneder til messeåpning

Nå er det 3 måneder til HavExpo 2024.

– Vi er godt i rute. To års planlegging går mot slutten, og det er spesielt å være så nærme oppløpssida. Nå gleder vi oss, sier messesjef Dan Christensen. 

HavExpo åpner 6. mai, og interessen for HavExpo er minst like stor som til «premieren» som var i 2022. Det er rundt 230 utstillere påmeldt, fra fiskeri- og havbruksnæringen, leverandørindustrien, forskning og forvaltning, og med kun 22 stands igjen så nærmer vi oss utsolgt.

Med kun tre måneder igjen til messeåpning er en del viktige ting å huske på for utstillerne. Fristen for å bestille materiell til stand er 5. april, og nettbutikken er åpen.

– Det er fint å se at utstillere begynner å legge inn bestillinger på standmateriell. Det betyr at vi snart er i gang, sier messesjefen. Han minner om at det også er viktig å bestille hotell https://www.havexpo.no/hotell/ rom, for det begynner allerede å fylles opp på hotellene.

Andre nyheter