Logo Farge2019 20

Dette må du huske nå!

Viktig informasjon til utstillere.

Er du utstiller på HavExpo er det noen ting du må huske på fremover, for å få best mulig utbytta av deltakelsen. Vi har laget en oversikt over hva det er viktig å gjøre allerede nå.

Husk å bestille utstyr til standen. Bergen Expo sin nettbutikk er åpen, og her kan du finne et stort utvalg møbler, belysning, skjermer, innredning, tepper og teknisk utstyr. Ja, alt du trenger til standen. Det er enkelt å få oversikt over utstyret og bestille direkte i nettbutikken.  Frist for å bestille utstyr er 5. april.

Hver utstiller på HavExpo kan invitere opptil 50 gjester gratis. Du får mer igjen for messedeltakelsen ved å sikre at noen av dine viktigste kunder, kontakter og samarbeidspartnere deltar. De du inviterer får gjestepass og tilgang til messen. Det er viktig at de registrerer seg i forkant. Da får de tilsendt en QR-kode som kan brukes ved innsjekk for å få skrevet ut adgangskort.

Hvis du trenger overnatting bør du bestille det så snart som mulig. Alle hotell i Bergen- og flyplassområdet ønsker deg velkommen til HavExpo, og du står selvsagt fritt til å kontakte dem direkte. Her er en oversikt over hotellene. Vi har som en ekstraservice reservert rom både i Bergen sentrum og i flyplassområdet.

Du må registrere navn på alle som skal jobbe på standen din. Det er viktig at alle er registrert på forhånd. Det blir sendt QR-koder direkte til hver enkelt av e-postadressene som registreres. Når dere sjekker inn på messen brukes QR-koden for å skrive ut utstillerkort. Utstillerkortet er til bruk for utstillere og medarbeidere som skal bygge og rigge ned standen. 

Andre nyheter